joi, 19 septembrie 2013

Scrisoare la început de an şcolar

DESTINATAR:
UTILIZATORII SECŢIEI PENTRU COPII A BIBLIOTECII MUNICIPALE “RADU ROSETTI”- ONEŞTI

Dragi copii,

Mă întrebam zilele trecute de ce se numeşte vacanţa de vară, “vacanţa mare”?
Dacă mă gândesc bine, se dovedeşte întotdeuna a fi chiar foarte mică. Şi cum ar fi altfel dacă niciodată nu-ţi ajunge timpul să faci ce-ţi place într-o vacanţă?!
De fiecare dată însă îţi promiţi că vei recupera vacanţa viitoare ...
Apropo! Ştiţi că eu nu am avut vacanţă?

Staţi liniştiţi, nu mă plâng şi nici nu sunt obosită. Chiar aş vrea să vă mulţumesc pentru gestul vostru prietenos de a nu mă lăsa singură. Toată vara aţi fost alături de mine, aţi citit şi aţi fost în număr mare la “Atelierele vacanţei”. Mărturie stau expoziţiile ce cuprind lucrările voastre realizate la atelierele de pictură, origami, quilling şi nu mai spun de amintirile partidelor de şah şi ale filmelor vizionate, ale poveştilor al căror tâlc l-aţi desluşit alături de doamnele bibliotecare. Nu pot să nu amintesc de cei care şi-au încercat talentul actoricesc şi bineânţeles trupa de teatru “Alfa”- actori deja consacraţi.

Şi cum vă spuneam, am fost tot timpul ocupată. Printre altele am reeditat un nou concurs de lectură. Anul acesta l-am intitulat “Pinocchio”. Vă aştept să vă înscrieţi în număr cât mai mare!
Să nu uitaţi, vă rog, de concursul “Lecţii la bibliotecă” ce se desfăşoară la Sala de lectură!
Desigur, sunteţi aşteptaţi la toate celelalte evenimente ce se desfăşoară de-a lungul anului.
Dacă vreodată sunteţi în “pană” de inspiraţie consultaţi Lista de noutăţi pe care o găsiţi în secţie, puteţi citi bileţelele lăsate de cititori la panoul “Mie mi-a plăcut, citeşte-o şi tu” sau urmăriţi rubrica “O carte pe săptămână” difuzată la postul de radio “CONECT FM” unde puteţi primi cu drag o recomandare de la bibliotecari.
Ei, dar uite, m-am luat cu vorba şi între timp a început şcoala!
De aceea am să închei urându-vă un an şcolar plin de realizări şi cât mai multe premii!

EXPEDITOR:
SECŢIA PENTRU COPII A BIBLIOTECII MUNICIPALE “RADU ROSETTI”- ONEŞTI

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu