luni, 21 noiembrie 2011

Un ajutor în descoperirea lumii în biblioteca noastră


Iată-ne ajunşi la finalul cursurilor IT-LIB 2011. Afirmăm cu certitudine că este un final încununat de succes, datorat în primul rând trainerilor Crina Ifrim şi Luminiţa-Mariana Breşug de la la Centrul de Formare Profesională a Bibliotecii Judeţene "Costache Sturdza" Bacău dar şi colegilor bibliotecari care au avut forţa şi dorinţa puternică de a-şi pune în mişcare resursele lor.
În seria a 3-a a cursurilor IT-LIB am participat alături de colegi de la diferite biblioteci din judeţ: Roşiori, Bacău, Moineşti, Răcăciuni, Comăneşti.
Toţi aceşti bibliotecari vin de la biblioteci care au aplicat la programul „Biblionet – Lumea în biblioteca mea”, runda a 3-a.
Cursul constă în pregătirea bibliotecarilor pentru a întreţine şi gestiona calculatoarele cu Internet pentru public ce vor veni prin acest program.
Atmosfera acestui curs a fost plăcută şi caldă, pe parcursul cele 5 zile de curs. Informaţia a fost de ultimă oră, iar lucrul s-a făcut pe calculatoare foarte bune de ultimă generaţie (ex. Windows 7, Microsoft Office 2010 etc.).
Noi, toate cele patru reprezentante ale bibliotecii Municipale „Radu Rosetti” Oneşti, ne bucurăm că am participat la acest curs de formare şi dorim să punem în aplicare cunoştinţele acumulate.
Dorim succes tuturor colegilor în aplicarea celor învăţate la curs, la ei în bibliotecă.

Olivera-Lida Gâşfan – operator calculator

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu