joi, 22 august 2013

Atelierele unei veri fierbinţi


Atelierele de vacanţă 2013
îşi vor încheia activitatea pe 31 august 2013 lăsându-ne nouă, bibliotecarilor, un scurt respiro în munca de organizare a noi evenimente.
Ne-am bucurat reciproc de întâlnirea din bibliotecă.
Foşnetul rulării sau împăturirii hârtiei în atelierele de quilling şi origami, transferul colorilor pe pagina de desen imaginate în cadrul atelierului de desen, grafică şi pictură, liniştea pregăririi bătăliei pieselor de şah pe tabla din cadrul atelierului de şah, sentimente şi stări combinate: nelinişte, atenţie şi imaginaţie în cadrul atelierului de lectură, videoproiecţii şi improvizaţii teatrale s-au armonizat cu atmosfera de studiu din sălile de lectură pe toată perioada vacanţei.
La toată această activitate s-a adăugat şi o ... caravană cu filme şi invitaţi de excepţie cărora le-am făcut faţă spre bucuria unui public receptiv şi curios.
Noi am ieşit cu un plus de atenţie din partea publicului nostru, dar şi a curioşilor (vă vom oferi în curând şi un bilanţ al desfăşurării de forţe), cu noi prieteni, iar toţi cei care ne-au trecut pragul au avut de învăţat şi de comunicat despre lumea minunată din bibliotecă.
Vă mulţumim şi îi aşteptăm pe toţi cei care s-au lăsat convinşi măcar de imaginile oferite de-alungul acestei veri fierbinţi, să vină şi să vadă cum de se întâmplă.
Noi suntem neobosiţi, voi trebuie doar să vă îndreptaţi paşii spre bibliotecă.
Vă „avertizăm” că vă aşteptăm cu o toamnă bogată în evenimente de excepţie la bibliotecă!

Doina-Lili Bălcănaşu - bibliotecar

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu