miercuri, 28 august 2013

Vara ce trecu




Vara aceasta ne-am dat întâlnire la bibliotecă, zilnic, prin intermediul Atelierelor de vacanţă 2013, cu mulţi dintre copiii dvs care au avut curiozitatea să ne încerce disponibilitalea, dăruirea şi imaginaţia bibliotecărească.
Numărul total al copiilor care au activat în cadrul atelierelor este datorat şi frecvenţei acestora:
- Atelierul de Şah cu o frecvenţă de 4 zile pe săptămână are un bilanţ frumos: peste 350 de copii printre carerătăcindu-se” câteodată şi câţiva adulţi.
- Atelierul de Quilling (186 copii) cu o frecvenţă o dată la 2 săptămâni, în alternanţă cu Atelierul de Origami (258 copii) , au un bogat palmares ce poate fi vizualizat în holul bibliotecii pe panouri expoziţionale.
- Atelierul de lectură, videoproiecţii şi improvizaţii teatrale, cu o frecvenţă săptămânală, a atras peste 270 de copii.
- Atelierul de Pictură, cu o frecvenţă săptămânală, a adunat culorile imaginaţiei a peste 280 de copii.
- Caravana filmului românesc ne-a umplut biblioteca de pasionaţi adulţi şi curioşi, din rândul copiilor, în ale filmului, cu un total de 828 de cinefili.
Personalul bibliotecii vă mulţumeşte pentru interes şi vă aşteaptă să veniţi şi să răsfoiţi cărţile noi care au intrat în colecţiile bibliotecii şi să răspundeţi cu încredere invitaţiei la spectacolele şi manifestările culturale foarte bogate, începând cu toamna aceasta.
Urmăriţi-ne activitatea pe blog şi pe pagina de facebook a bibliotecii on.fb.me/BibliOnestiFacebook

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu