vineri, 11 octombrie 2013

Eu SMART – tu SMART ... NOI toti SMART





Zile frumoase de toamna, un oras plind de istorie si poezie, Sibiu. O intalnire  intr-un cadru creat prin legaturi profesionale si de prietenie virtuala, a bibliotecarilor, in cadrul Conferintei Nationale a asociatiei noastre profesionale ANBPR.
Lume multa si buna care se intalneste sau se descopera. Comunicare, colaborare si cresterea increderii ca biblioteca este SMART. Sunt idei expuse liber, descatusate printr-o relationare directa si deschisa, ca intre prieteni ce au ales acelasi traseu la care s-au gandit cu drag si demult.
De la Onesti vom transmite un mesaj pozitiv incarcat de complexitatea activitatii noastre si de daruire profesionala prin interventia Biblioteca onestenilor: certitudini si oportunitati precum si printr-un stand in cadrul Targului profesional.
Este o oportunitate pentru noi sa ne facem remarcata biblioteca in cel de-al 85 –lea an de lectura publica onesteana, in preajma Colocviilor bibliotecii  - editia a 5-a, ce se vor desfasoara pe 24 octombrie la Onesti.
Noi, reprezentantele bibliotecii, Doina Lili Balcanasu, Diana Ditu, Mirela Nastase am descins la Sibiu, cu incredere ca ne vom expune cu drag si competenta  activitatea si vom putea elogia legaturile fructuoase si de suflet ale onestenilor cu biblioteca, cu biblioteca lor, a noastra ...
S-a spus aici, si bine s-a spus ca “totul este supus schimbarii, chiar si inteligenta”. Deci, sa fim SMART!




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu