miercuri, 18 ianuarie 2012

Invitaţia ecologiştilor şi iubitorilor de natură


ASOCIATIA CLUBUL DE ECOLOGIE SI TURISM MONTAN ”ŞANDRU”- ONEŞTI
Va invită miercuri 18 ianuarie 2012,ora 17.00,
 in Aula Bibliotecii Municipale Radu Rosetti-ONEŞTI,
 la deschiderea serialului de videoproiecţii, sub genericul:
OCHIUL MUNTELUI”
De ce Ochiul Muntelui?
Este o intrebare la care vom răspunde pe parcursul anului 2012, prin prezentările lunare şi manifetările dedicate evenimentelor anuale, Ziua Momdială a Apei, a Pământului, a Mediului, a Voluntariatului, a Muntelui, a Pădurii, a Biodiversităţii şi a XX-a Aniversare a Clubului Şandru.
România este singura ţată din Europa, care are cinci Regiuni biogeografice, din noua: Alpină, Continentală, Panonică, Stepică, Pontică şi o suprafaţă de peste 22% din teritoriu, declarată ca rezervaţii ale biosferei, parcuri naţionale, rezervaţii naturale, parcuri naturale.
Misiunea A.C.E.T.M. Şandru, este de a cunoşte şi a proteja natura, de a lăsa generaţiilor viitoare, dreptul de a moşteni o natură curată.
Prin participarea ca voluntari, la diverse acţiuni de conştientizare şi igenizare a zonelor poluate, vom reduce poluarea globală şi protejarea biodiversităţii.
Prezenţa dumneavoastră la activităţile menţionate mai sus, va fi un indicator, că vă interesează protecţia mediului, că doriţi să trăiţi civilizat, intr-o ţară curată, lăsând generaţiilor viitoare, dreptul de a se bucura de frumuseţile naturale, cu potenţialul biodiversităţii de care beneficiază România.
Vă aşteptăm cu drag,

Preşedinte,
Gheorghe Istrate

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu