marți, 25 decembrie 2012

Darurile bibliotecarilor

In prag de sarbatori entuziasmul, tineretea si determinarea au fost  alinare pentru bolnavii Spitalului Municipal Onesti.
HAIDETI SA SCHIMBAM LUMEA – miscarea de voluntariat care si-a propus sa schimbe mentalitati pentru ca noi toti sa putem deveni mai buni, frumosi si generosi  a avut alaturi si BIBLIOTECA  “RADU ROSETTI” care a reusit sa faca ce stie mai bine, sa daruiasca!
Ne-am implicat in amenajarea spatiului de joaca de la sectia Pediatrie si prin donatia de carti care se doreste a fi continuata.
Zambetul celor mici si lumina din ochii adultilor internati au fost recompensa unei activitati sustinute si a unei daruiri totale CAUZEI.
Si miscarea continua … 



Doina Lili BALCANASU - bibliotecar -

2 comentarii:

  1. Simona Suciu (Corduban)27 decembrie 2012 la 19:31

    Nu pot descrie in cuvinte cat de impresionata sunt de drumul lung pe care biblioteca publica onesteana la parcurs de la micutul spatiu de pe Pacii (biblioteca copilariei mele), centrat doar pe imprumutul de carte(printre putinele activitati de suflet permis in acele timpuri), catre intelesurile pe care acest spatiu l-a capatat in zilele de acum datorita voua, dragi bibliotecari onesteni.....ati devenit un centru educativ, cultural si artistic de clasa....serviti comunitatea din jurul vostru la cele mai inalte standarde...

    Cu deosebita stima,
    Simona -bibliotecar in Scotia

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumim pentru vorbele frumoase si sustinere. Speranta noastra este in tineri si in gandurile lor impletite cu faptele lipsite de inhibitii. Cu cat ii vom accepta asa cum sunt si ne vom plia pe necesitatile lor cu atat ii vom apropia de biblioteca. Biblioteca noastra a iesit de ceva vreme in comunitate si ne simtim mult mai bine dacat in spatele unor birouri. Iti dorim mult noroc, un an bun, frumos si ne mandrim cu tine!

      Ștergere