luni, 3 octombrie 2011

IMPRESII - Noaptea Bibliotecilor



l  A fost foarte plăcut!!! O Reuniune spectaculoasă pentru oneşteni. Şi pe mai departe. Succes!


O seară deosebită, o atmosferă unică. Astfel de seri ne dorim mai des. Felicitări!
  •  O şansă deosebită pentru cei din jurul oraşului Oneşti. Vă mulţumim pentru şansa oferită. Felicitări!
  • O acţiune reuşită. Un act de cultură pe care-l dorim mai des în acest oraş. Mulţumim organizatorilor!
  •  Reuşitele Bibliotecii Oneştene nu sunt o noutate, iniţiativa din această noapte fiind evident, remarcabilă. Evenimentul destinat lui Johnny Răducanu a încununat şi emoţionat totodatǎ auditoriul. Felicitǎri întregului personal şi colectiv al BibliOneşti.

                      Cătălin Gaman

l  A fost frumos! Mă bucur ca am venit!

l  Activităţi foarte interesante având protagonişti din toate categoriile de vârstă: de la copii până la +50. Felicitări!

l  În numele voluntarilor L.T.”F.I”
Superbă seară! Vă mulţumim din suflet pentru această unică ocazie de a petrece o seară de sâmbătă altfel... Ţineţi-o tot aşa şi bazaţi-vă pe ajutorul nostru!
                 Paula, Ada, Anca, Ciprian, Dida, Ionuţ

l  A fost superb!!!

l  O noapte memorabilă în istoria noastră oneşteană!

l  O noapte de vis, o reuşită, un început care sperăm să continue de-acum încolo mulţi ani. FELICITĂRI!! 
                                                  Lucian, Carmen şi Adrian Boroş

l  Până acum eram mai mult ca sigură ca vreau la teatru, toată lumea se chinuie de ani de zile să-mi schimbe părerea şi nimeni nu reuşeşte, dar acum sunt şi mai nerăbdătoare şi mai convinsă că vreau să fiu actriţă!

l  Mi-aş fi dorit să fie o noapte polară care să dureze 6 luni.
                                                                              George Chiriac
l  Pe când “noaptea poveştilor adevărate”?
                                                                  Jokev

l  Deja Biblioteca “Radu Rosetti” ne-a obişnuit cu atmosfera caldă şi primitoare cu care ne întâmpină. Această seară este, cu toate acestea, cu adevarat superbă. Felicitări! Şi mulţumim din toată inima pentru ce ne oferiţi.
                                                                                        Violeta Mazilu

l  O noapte importantă pentru oraşul nostru. Vă mai aşteptăm.
                                                                                      Nicu si Sanda

l  Nopţi altfel în toată România

l  O idee excelentă... Felicitări! Un spirit nocturn frumos şi sănătos!

l  Toată consideraţia pentru modul exemplar în care s-a “împodobit” ziua persoanelor în vârstă, prin acest canal de manifestări cultural-artistice şi tradiţionale. Recunoştinţă!

l  Remarcabil! Cu toată simpatia, o siguranţă pentru viitor!

l  O noapte remarcabilă...sperăm să devină o obişnuinţă.

l  O idee excelentă. O seară minunată. Ne mai dorim astfel de activităţi pentru suflet.

l  A fost o idee excelentă faptul ca această manifestare a avut loc. Consider că în această seară toate fiinţele şi-au deschis sufletul către preocupări elevate. Mulţumesc din inimă tuturor organizatorilor şi participanţilor la acest eveniment unic în istoria Bibliotecii Municipale.
           Emil Palade

 

         Am trăit o noapte extraordinară, de efervescenţă culturală, de entuziasm împărtăşit, de speranţe împlinite, în familia spirituală a iubitorilor de lectură, de muzică, dans, teatru, desen şi pictură,  meşteşuguri populare, şah şi filatelie.
         Dincolo de semnificaţiile oficiale ale zilei de 1 Octombrie – Ziua Internaţională a Muzicii, Ziua Internaţională a Medicului, Ziua Internaţională a Persoanelor în Vârstă, Ziua Mondială a Arhitecturii,   Ziua Scafandrului Român, Ziua Naţională a Chinei, a Ciprului şi Nigeriei – Noaptea Bibliotecilor  a însemnat o sărbătoare a RECUNOŞTINŢEI.
 Mulţumim Primăriei Municipiului Oneşti pentru susţinerea permanentă şi pentru încrederea în proiectele noastre, personal  d-lui Primar Emil Lemnaru care ne-a răsplătit cu aprecieri călduroase şi onorante, mulţumim tuturor artiştilor şi celorlalţi colaboratori care au susţinut programe reuşite, mulţumim participanţilor la concursurile serii, donatorilor de carte pentru Librăria de criză, sponsorului evenimentului, voluntarilor şi partenerilor media care au promovat evenimentul, cadrelor didactice care au mobilizat elevii, celorlalte categorii de public şi nu în ultimul rând utilizatorilor care ne-au lăsat pe panoul de impresii mărturii emoţionante, care ne onorează.
Tuturor, o reverenţă din partea  lucrătorilor din bibliotecă, ei înşişi implicaţi - fără excepţii şi cu devotament profesional exemplar - în această premieră culturală.
         Cu modestia celor care lasă faptele să vorbească pentru ei, colegii mei vă invită să cunoaşteţi mai bine activităţile care se desfăşoară în această instituţie, să beneficiaţi de oportunităţile de formare şi informare pe care le oferă CARTEA, instrument  indispensabil de muncă intelectuală, care poate fi completat dar nicidecum înlocuit.

Prof. Elena Şerbu
Director 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu