luni, 17 octombrie 2011

Sectiile pentru Copii va asteapta cu noi surprize

Vă salută Secţia pentru copii a Bibliotecii Municipale "Radu Rosetti" şi vă invită să deveniţi utilizatori!
Acest lucru este posibil doar cu ajutorul unei fotografii color şi al certificatului de naştere,pe baza cărora  vi se va elibera un permis.
            Cu acest permis puteţi să împrumutaţi cărţi, să mergeţi la sala de lectură sau la Internet.
          Pentru cei care cunosc deja activităţile dar şi pentru cei care nu sunt la curent cu ce se întâmplă la secţia pentru copii, iată câteva informaţii care vă vor fi de folos:
  •    continuăm la Sala de împrumut concursul de lectură care anul acesta poartă titlul "Zâna Acuarelă". Înscrierile au început deja, grăbiţi-vă!
  •    panoul "Călătorie prin copilărie" vă aşteaptă cu creaţii personale (desene, proză, poezie) care ar putea fi răsplătite cu un premiu!
  •     pentru că voi citiţi, este păcat să nu le recomandaţi o carte şi celor ce sunt în pană de inspiraţie. Pentru aceasta aveţi la dispoziţie panoul cu titlul "Mie mi-a plăcut, citeşte-o şi tu!" 
         Sala de lectură rămâne gazda concursului "Lecţii la bibliotecă" şi vă aşteaptă în fiecare zi într-un cadru adecvat, plin de publicaţii care v-ar putea ajuta în acest scop.
Tot la Sala de lectură puteţi vizita şi consulta expoziţiile permanente de carte organizate cu diferite ocazii.

   Internetul nu exclude cartea! De aceea invitaţia este valabilă pentru cei ce doresc să-şi petreacă o oră pe zi în scop recreativ sau pentru documentare.
                                  
    Vă aşteptăm cu drag şi dacă aveţi sugestii nu vă sfiiţi să ni le aduceţi la cunoştinţă!         

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu