vineri, 9 decembrie 2011

"Expresia ideii": Lansare de carte

Expresia ideii, vol.2
Povestea continua ...

O carte web – unicat in peisajul expresiei literare, o carte care vine sa incununeze talentul si tenacitatea, specifice unui capricorn, a poetei Mariana Beodou.
Spatiul virtual i-a oferit ocazia sa “socializeze” cultural cu oameni valorosi, de diverse profesii, din diverse medii sociale si de pe diferite meridiane geografice, adunandu-i in Clubul sau, aici unde literatura se imbina cu arta plastica si in care produsul ia nastere, din cuptorul virtual, oferind publicului , ca pe o paine proaspata si calda, cartea unei expresii artistice.
Cartea este generoasa cu cei care o citesc precum si cu cei care sunt voci individuale in ea, scriitori si artisti plastici, prezentati fiind cu realizarile personale, artistice, creionand astfel un “prototip al unui model epic contemporan”.
Descoperim in carte si pe Camelia Iuliana Radu prin creatia literara si plastica, prezenta astazi cu o expozitie de grafica de carte.
Mica expozitie se alatura armonios evenimentului artistic ce va insoti sarbatorile de iarna in biblioteca, expozitia artistului plastic bacauan Frantz Gheorghe. Amintesc de acest eveniment deoarece, artistul face parte din acelasi peisaj al creatorilor nelinistiti, scormonitori, adaptati la tot ce poate oferi viata creatorilor de frumos, neratand ocaziile mediilor de exprimare contemporane precum cei care fac parte din ceasta antologie .

Mariana Bendou este la a 5-a lansare de carte si , suntem convinsi ca, povestea va continua ...
(Doina Lili Bălcănaşu - bibliotecar)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu