luni, 4 august 2014

Uite, aşa arată fericirea!

Este vară, este vacanţă, timp liber - momente numai bune de căutat pe rafturile bibliotecilor personale sau ale bibliotecii noastre, precum colega voastră Paula Andreea Toderaşcu, şi să găsiţi o carte care vă poate relaxa sau vă poate pune pe gânduri. Se spune că avantajul cititului de pe hârtie este că nu vă mai dor ochii. Încercaţi!


Cum arată fericirea? Ce înseamnă să fii fericit?, sunt întrebări pe care orice om pe parcursul vieţii şi le pune şi încearcă să privească în adâncul sufletului căutând răspunsuri.
În noua sa carte, intitulată , “Uite aşa arată fericirea”, Jennifer E. Smith dovedeşte într-o subtilă şi fermecătoare manieră că viaţa, la fel ca şi dragostea, este plină de neprevăzut.
Graham Larkin şi Ellie O’Neill ajung să se cunoască, în mediul virtual, atunci când Graham îi trimite accidental lui Ellie un email despre purceluşul său. Cei doi adolescenţi nu ştiu nimic unul despre celălalt dar cu toate acestea între ei se leagă o strânsă relaţie bazată pe spritualitate. Când Graham decide să-şi petreacă câteva zile în Henley, oraşelul lui Ellie, din statul Maine, micile lor secrete sunt pe cale să fie dezvăluite. El află despre Ellie că este o simplă fată, ce locuieşte doar cu mama ei iar ea află despre Graham că este o îndrăgită vedetă de cinema. Este posibil ca două persoane atât de diferite să rămână împreună? Răspunsul îl vom afla doar dacă avem curajul să răsfoim paginile acestei cărţi.
În opinia mea ,,Uite aşa arată fericirea” de Jennifer E. Smith este mai mult decât o simplă carte de vacanţă. Citind-o avem ocazia de a ne reeduca, de a învăţa să punem accent pe lucrurile cu adevărat importante şi să căutăm frumuseţea în simplitate, ea fiind una dintre principalele caractere ale frumuseţii.

Toderaşcu Paula Andreea
16 ani
Clasa a-10a A
Elevă la Colegiul Naţional ,,Dimitrie Cantemir”-Oneşti




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu