joi, 5 mai 2011

Trupa "Alfa" e de nota zece!

Trupa de teatru "Alfa" a participat sâmbătă, 30 aprilie, la Târgu-Frumos, la cea de-a doua ediţie a Concursului Interjudeţean de Teatru, "În lumea minunată a scenei". La concurs s-au înscris pentru secţiunea dramatizare în jur de douăzeci de trupe, majoritatea lor provenind din judeţul Iaşi. Juriul a fost constituit din specialişti şi cadre didactice cu experienţă în domeniu.
Micii noştri actori au fost într-o formă de zile mari, au adus foarte multă încântare publicului şi juriului deopotrivă, ar fi multe de povestit despre emoţia cu care am aşteptat intrarea în scenă, iar mai apoi premiul binemeritat, sau despre bucuria succesului care a fost, fireşte, pe măsura efortului depus de-a lungul nenumăratelor ore de repetiţii, dar să-i lăsăm mai bine chiar pe organizatorii evenimentului să ne arate cum au fost primiţi elevii oneşteni:




Remarcaţii evenimentului au fost elevii din grupul "Alfa" reprezentând Biblioteca Municipală "Radu Rosetti" din Oneşti, jud. Bacău (coord. bibliotecar Nicoleta Sălbatecu), ce au obţinut primul loc în cadrul secţiunii dramatizare, la categoria claselor III-IV, interpretând piesa "L-am visat pe nenea Iancu", o piesă cu un scenariu inedit în care un copil adoarme şi se trezeşte în ipostaze incomode din schiţele marelui dramaturg I.L. Caragiale. (http://ibraileanu2008.scoli.edu.ro/TEATRU.htm)
Iată şi numele elevilor din trupa Alfa care au participat la concurs, elevi care se pregătesc în bibliotecă de aproape un an de zile şi care s-au înscris în competiţie cu mari şanse de izbândă în urma experienţei căpătate de-a lungul celor trei spectacole susţinute în bibliotecă:

Vlad Sălbatecu ( Ionel)
Cristiana Diţu (Visul)
Elena Dima (Mamiţa, Mama lui Ionel)
Corina Sandu (Tanti Miţa)
Cristiana Chircu (Mam' Mare)
Radu Sătulu (Controlorul, Urâtul)
Radu Amagdei (Rostogan)
Bianca Alexe (Servitoarea)
Vlad David ( Titi)
Îmi doresc ca acesta să fie doar începutul unui lung şir de realizări şi bucurii trăite prin teatru. Îmi doresc sănătate şi entuziasm pentru noi toţi!



















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu