luni, 3 decembrie 2012

"Bradul" Salii de internet a fost impodobit



În data de 27 noiembrie 2012, Biblioteca Municipală „Radu Rosetti” a primit cu titlu de donație un număr de șase calculatoare din partea S.C. SYSTEM PLUS SRL București, donație intermediată de deputatul în Colegiul 6 Bacău, dl Valerian Vreme.
            Sistemele de calcul au fost instalate în Sala Internet adulți, beneficiarii lor fiind atât cei înscriși în proiectul de inițiere IT „Calculator pentru toate vârstele. Curs de inițiere pentru pensionari și persoane de vârsta a treia” organizat de Cabinetul Parlamentar – Deputat Valerian Vreme în parteneriat cu Primăria Municipiului Onești – Primar Victor Laurențiu Neghină, Biblioteca Municipală „Radu Rosetti” și Centrul de Formare Profesională SC „BIOIT” SRL Onești, cât și restul utilizatorilor, indiferent de vârstă, în limita locurilor disponibile.
            Alături de cele zece calculatoare care au dotat biblioteca în Programul „Biblionet – Lumea în biblioteca mea” primite de la Fundația IREX România în anul 2010, această nouă achiziție contribuie la o atmosferă de lucru adecvată, oferind facilități de acces public la informație și instruire modernă.
            Mulțumirile personalului și ale utilizatorilor Compartimentului Informatizare din cadrul bibliotecii se îndreaptă cu recunoștință spre cei care au făcut posibil, cu generozitate, acest dar cotidian, premergător Sărbătorilor de iarnă, pe care le dorim tuturor binecuvântate și liniștite!

prof. Elena ȘERBU - Director

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu