miercuri, 27 februarie 2013

Doua evenimente , o singura pasiune: FOTOGRAFIA


Deocamdata vorbim despre concurs




Biblioteca Municipala “Radu Rosetti” Onesti

Alaturi de fotograful Stefan Neagu
Photosetup si EPSON Romania
gazduieste

Concursul de fotografie 

Portret de femeie”

Nu ratati ocazia prezentei intr-o expozitie la care vi se solicita doar trimiterea a 2 fotografii prin e-mail.
Concursul este deschis tuturor amatorilor de fotografie din tara, provocare la care suntem convinsi ca tineretul onestean va fi prezent cu entuziasm.
Lumina va cadea in egala masura pe toti participantii iar cei 15 selectati vor avea fotografiile printate gratuit de catre EPSON Romania si expuse in biblioteca pe toata perioada lunii martie.
Regulamentul nu este restrictiv, el vine doar in ajutorul clarificarii conditiilor de participare si a unor rigori impuse la orice concurs de fotografie. Cititi-l cu atentie si discernamant.

         -Participantii vor trebui sa trimita maxim doua fotografii pe adresa bibli.onesti@gmail.com alaturi de numele autorului, varsta, titlul lucrarii si date de contact.
         -Cele doua fotografii inscrise in concurs vor trebui sa respecte urmatoarele carateristici:
         format JPEG, latura mare a fotografiei trebuie sa aiba minimum 2000 de pixeli, iar rezolutia trebuie sa fie de minimum 240 dpi.
Participantii declara in mod implicit prin inscrierea imaginii in concurs ca sunt detinatorii drepturilor de autor asupra acestora si isi asuma toate consecintele legale in cazul in care se dovedeste ca nu detin drepturile intelectuale asupra fotografiilor. De asemenea, in cazul in care participantii nu sunt detinatorii drepturilor de autor asupra fotografiilor acestia nu vor primi nici unul din premiile acordate.
         Participantii permit utilizarea fotografiilor in scopuri necomerciale in mediul online si pe site-urile organizatorilor.
         Asteptam cu interes participarea tinerilor care vor sa arate ce pot si vor sa invete de la profesionisti.
         -Termenul limita de trimitere a fotografiilor este 6 martie 2013, castigatorii vor fi anuntati pe data de 8 martie 2013.
         -Juriul va alege 15 fotografii ce vor face subiectul unei expozitii de fotografie care va fi vernisata pe data de 13 martie in spatiul expozitional al Bibliotecii, printurile asigurate de catre EPSON Romania urmand a ajunge in posesia autorilor la incheierea expozitiei.
Pentru uniformitatea printurilor va rugam sa nu inserati watermark-uri pe fotografii.
Alegerea lucrarilor castigatoare se va face tinand cont de aspectele tehnice si artistice ale fotografiilor inscrise in concurs.
         -Locurile I, II si III vor fi premiate cu produse destinate fotografilor oferite de Photosetup in cadrul atelierului “Lumina de studio in fotografia de portret” din 16 martie 2013.
         Concursul foto este adresat fotografilor pasionati. Premiile sunt simbolice si sunt oferite pentru a sustine si a incuraja pasiunea pentru fotografie a concurentilor.
         Ele constau in genti foto Kata si vor fi alocate dupa cum urmeaza:

Informatii utile puteti urmari si pe adresa web a coordonatorului :www.stefanneagu.com  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu