duminică, 17 martie 2013

FOTOGRAFIA din Atelierul bibliotecii, pasiunea unor prieteni



Intalnirea inedita din 16 martie 2013 este o incununare a unei perioade frumoase, desfasurate pe perioada martisorului, in care imaginile au vorbit in mediul virtual dar mai ales in biblioteca.
Ne bucuram ca participantii fac parte din categoria celor care stiu sa treaca peste orgoliul oferit de catre aparatul foto  din dotare sau pasiunea implicarii in actul fotografierii si au venit pentru a socializa, in sensul colaborarii, dar mai ales pentru a descoperi metode si cai de patrundere in profunzimea pasiunii lor.
 Viitorul apartine celor indrazneti si temerari dar mai ales celor care pot sa-si uneasca inteligenta si pasiunea.
Toti cei prezenti:  amatori, profesionisti, curiosi si modele au avut de invatat din acesta zi in care pasiunea a fost mai puternica si fotografia regina.


Multumim modelelor Ioana, Roberta, Denissa, Paula pentru rabdarea de care au dat dovada in fata profesionalismului, stangaciei, indraznelii dar mai ales pasiunii prticipantilor:  Mihai Nafureanu, Ioan Daniel Rosu, George Dragoi, Lucian MARGINEAN, Lucian Nistor, Mihai Irimia, Vlad Marian si Dorin Mitrea din Piatra-Neamt.










Dupa cum am promis, in acesta zi, s-au acordat si premiile la concursul de fotografie “Portret de femeie”,dintre cei trei laureati fiind prezent doar Lucian Marginean, onestean, astfel am avut placerea sa-i strangem mana unui artist al fotografiei care are disponibilitatea sa invete mereu fara gandul ca  a trecut demult peste anumite etape in perfectionarea sa. Ceilalti laureati vor primi, la sfarsitul lunii martie, premiile si printurile prin colet postal.
Cei de la PHOTOSETUP au fost …profesionisti si au desfasurat un intreg arsenal de aparate specifice fotografiei de studio. Participantii au fost precum pestii in apa iar noi, biblioteca si ceilalti organizatori, ne-am simtit impliniti ca scopul a fost atins.
O pasiune numita fotografie care poate sa salveze de angoase sau de credite la banci, daca stii sa te orientezi si nu ratezi ocaziile.
O ocazie a fost si in aceasta zi in care un pasionat si perfectionist in ale fotografiei, Stefan NEAGU, impreuna cu PHOTOSETUP au deschis usi spre iluminare si indrazneala.

Urmariti pagina bibliotecii de pe facebook precum si cea a evenimentului Atelier de fotografie "Lumina de studio in fotografia de portret" precum si a tuturor participantilor la eveniment.
In articol am preluat fotografii de la eveniment executate de Stefan Neagu si Ioan Daniel Rosu.

Doina Lili BALCANASU - bibliotecar

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu