vineri, 18 iulie 2014

Recomandarea unui voluntar

Voluntarii noştri sunt exact cum ni i-am dorit, pasionaţi de lectură. 
Ne bucură să vă oferim impresiile
Paulei Andreea Toderaşcu 
lasate de lectura unei cărţi: 


FLUTURI de Irina Binder

Când spunem ,,fluturi” spunem culori, frumuseţe, veselie. Când spunem ,,fluturi în stomac” ne gândim la setea de viaţă, de iubire, de oameni dragi alături. Acesta este titlul cărţii mult indrăgitei scriitoare Irina Binder. De ce este apreciată în rândul adolescenţilor şi nu numai, se datorează faptului că Irina Binder scrie cu sufletul.
Opera este o sinteză a vieţii scriitoarei, începând cu etapa copilăriei, continuând cu adolescenţa şi sfârşindu-se cu cea a maturităţii. Iubirea, teama, misterul, fericirea se îmbină armonios creând această lume, pe care Irina o surprinde în paginile creaţiei sale.
Să nu uităm de poveştile de dragoste, fără de care ,,Fluturi” nu ar fi existat. Cartea conţine învăţături pentru cupluri dar şi sfaturi despre cum să ne iubim aproapele. Irina, personajul principal al cărţii, devine pe parcurs un model pentru cititor, prin modestie, prin sinceritatea şi puterea de a vedea frumuseţea din orice obiect sau fiinţă, ne fascinează şi ne face să râdem, să plângem şi să trăim alături de ea povestea vieţii sale.
Eu consider că această carte merită citită deoarece conţine o doză de valori bine definite din care avem ce învăţa, este o poveste interesantă ce a fascinat foarte multe persoane de vârste şi mentalităţi diferite şi variate niveluri de sensibilitate.

Paula Andreea Toderaşcu
16 ani
Clasa a-10 a A
Elevă la Colegiul Naţional ,,Dimitrie Cantemir”- Oneşti



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu