sâmbătă, 7 mai 2011

Pregătiri pentru concert

Echipa Turneului Stradivarius a ajuns la noi azi, în jurul orei 13.
Omul fierbinte al turneului, slujitorul Viorii şi Stăpânul sunetelor  



 



În Spaţiul multifuncţional - preparative, dileme, întrebări, soluţii






Montarea ecranului: 5 m. X  3,5 m.  




...şi a echipamentului de proiecţie: spirit de echipă şi tehnologie: operatorii TVR şi gardienii Viorii, în efortul comun de a face lucrurile să tindă la perfecţiune


Pâmă acum 10 minute, la Oneşti ploua torenţial. Desigur, şi în sala destinată concertului, aşa că
s-au luat măsuri de prevedere....


Vom reveni cu detalii de la eveniment.
Până atunci...
AUDIŢIE PLĂCUTĂ!

3 comentarii:

  1. Intrarea este libera?

    RăspundețiȘtergere
  2. ...pacat, mare pacat ca la un eveniment de o asa valoare ati umplut sala "pe baza de invitatii"..cu un plublic in cea mai mare parte lipsit de orice urma de cultura muzicala, veniti doar din snobism, cu un public care din plictiseala si mai ales din dorinta de a "scapa" cat mai repede a aplaudat in timpul " capriciilor"...drept urmare nici Alexandru Tomescu nu a vrut sa faca "bis" ( bravo lui! - cei din sala chiar nu meritau)...organizatorii m-au dezamagit cumplit! Oricine trebuie sa aiba dreptul SA CUMPERE BILET! Asa e normal intr-un oras...normal!Altfel concertul a fost deosebit o idee absolut originala pusa in scena de MAESTRUL ALEXANDRU TOMESCU! Felicitari acestuia din urma!

    RăspundețiȘtergere
  3. Mi-as fi dorit nespus de mult sa fiu in sala. Probabil, insa, n-am intrunit criteriile necesare sa primesc invitatie. Spun "probabil" pentru ca onor Primaria nu le-a publicat nicaieri, asa incat sa-si mai culturalizeze doar propriii angajati si pe cei apropiati. Deduc ca e nevoie.
    Daca era un spectacol exclusivist, daca era musai sa faci parte din "elita" si din "crema" Onestiului ca sa meriti sa fii in sala, macar trebuia avuta amabilitatea sa se anunte din vreme.
    Si da, as fi platit cu bucurie bilet, oricat ar fi costat. Si nu m-as mai fi simtit umilit...

    RăspundețiȘtergere