vineri, 14 septembrie 2012

SCRISOARE DE LA UN BIBLIOTECAR


Dragi copii,

La început de an şcolar, Secţia pentru copii a Bibliotecii Municipale “Radu Rosetti”, vă doreşte un an plin de împliniri şi note numai de 10!
Cum o pregătire temeinică şi o cultură desăvârşită se realizează trecând şi pe la bibliotecă, sunteţi aşteptaţi cu drag la Secţia de împrumut şi la Sala de lectură pentru copii.
Dacă nu aveţi Permis de acces şi nu sunteţi încă utilizatori, la Biroul de eliberare a permiselor vă aşteaptă o doamnă care a absolvit Institutul de Magie şi dacă aveţi la voi o fotografie color, tip legitimaţie, şi un certificat de naştere, pe loc face o vrajă şi veţi pleca de acolo cu un Permis de acces. Îndată ce l-aţi obţinut acesta vă permite accesul la Sala de împrumut la domiciliu, la Sala de lectură sau la Internet.
În Secţia de împrumut continuă concursul de lectură care anul acesta are titlul “Mary Poppins.
Vă aşteptăm să vă înscrieţi şi să fiţi unul dintre cei premiaţi pe 1 Iunie 2013 !
Pentru că a avut succes menţinem şi panoul “Mie mi-a plăcut – citeşte-o şi tu!” unde aveţi ocazia în continuare să recomandaţi o carte celor care vin la bibliotecă sau să vă inspiraţi din ceea ce vă recomandă alţi cititori.
Călătorie prin copilărie” rămâne un loc unde vă puteţi expune creaţiile personale: desene, proză, poezie, lucrări realizate în quilling sau origami şi care ar putea fi premiate.
Premanent vă aşteaptă o expoziţie de carte, întocmită cu diferite ocazii: aniversări sau comemorări literare, promovarea diferitelor genuri de carte şi colecţii: cărţi cu conţinut ştiinţifico-fantastic, poveşti nemuritoare, de ştiinţă, religie etc. Nu uităm să oglindim cu ajutorul cărţilor evenimentele de peste an: Ziua Pămăntului Ziua Europei, Ziua Apei ş.a.
La Sala de lectură continuă proiectul “Lecţii la bibliotecă” care va face obiectul unui concurs câştigat de către cel mai “insistent” şcolar care îşi va face lecţiile... la bibliotecă.
Pentru că Internetul este prieten cu cartea, vă invităm şi la Sala de Internet dacă doriţi o oră de relaxare sau de documentare.
Vă aşteptăm cu drag, să ne treceţi pragul!


Rodica ZAHARIA - bibliotecar

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu