sâmbătă, 7 ianuarie 2012

2012 Campania pentru CULTURA




Va invitam la o mobilizare in a vota sustinerea culturii in plan european.
Puteti posta pe paginile web personale si distribui prin retelele de socializare astfel incat sa obtinem numarul de voturi necesar. 
Va rugam sa cititi mesajul de mai jos.

Culture Action Europe,
in parteneriat cu European CulturalFoundation, a lansat in toate tarile membre ale UE o campanie de strangere de semnaturi intitulata
"We are more -act for culture in Europe".
2012 este un an important pentru ca vor fi votate de catre deputatii Parlamentului European si ministrii din statele membre deciziile referitoare la bugetul UE pentru perioada 2014-2020. Este in joc sprijinul UE pentru cultura in urmatorii sapte ani, iar negocierile din primele patru luni ale anului vor fi cruciale. Campania 
"We are more - act for culture in Europe" 
isi propune sa colecteze 100.000 de semnaturi si sa le prezinte ministrilor culturii din toate statele membre ale UE la intrunirea Consiliului Ministrilor Culturii din mai 2012.
Pentru a face aceasta sarcina realizabila, campania a stabilit obiective nationale de semnaturi pentru fiecare tara, pe baza dimensiunii fiecarei tari (din Romania ar trebui stranse 5.029 de semnaturi).
Mai multe informatii despre semnarea Manifestului pe pagina www.wearemore.eu/manifesto 


Ne-ati fost alaturi de-a lungul anilor in toate demersurile noastre culturale si ne-am bucurat impreuna, sa demonstram ca suntem impreuna si in acest demers european.
Multumim, succes!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu