vineri, 8 iunie 2012

Vernisaj şi bilanţ

     Aseară a avut loc vernisajul expoziţiei “Armonii terestre” a pictorului Petrişor BIRTEA în care s-a împletit maturitatea artistului cu delicateţea dar şi incisivitatea tinereţii celor 3 invitaţi, în acelaşi spaţiu de expunere, Ana-Maria Comănici, Ioana şi Emanuel Birtea.
    Criticul de artă băcăuan Iulian Bucur, invitat să-şi prezinte opiniile, a reuşit să capteze atenţia prin modalitatea elegantă şi expresivă în care a prezentat lucrările celor patru artişti prezenţi în faţa unui public numeros.
    A fost o întâlnire între prieteni, invitaţi, curioşi dar mai ales tineri în spaţiul generos al sălii destinate expoziţiilor din bibliotecă.
                                                      


      La începutul vernisajului de aseară, dna directoare Elena ŞERBU a prezentat bilanţul expoziţiei caritabile organizată în folosul copiilor de la Centrul de Servicii Sociale “Alexandra, de către biblioteca noastră, cu prilejul zilei de 1 Iunie, precum şi modul în care au fost utilizate aceste fonduri (1.950 lei).
     În public au fost prezenţi şi copiii de la Centru , beneficiari ai donaţiilor provenite din vânzarea unui număr de tablouri din cadrul expoziţiei caritabile deschise până pe 6 iunie 2012.
Artistul plastic Ioan TRIPA, unul dintre iniţiatorii evenimentului caritabil, a reuşit să-şi exprime încă o dată generozitatea oferind un tablou unui copil prezent în sală.
    Totodată copii au beneficiat ieri de o nouă contribuţie valoroasă, de 550 lei, prin achiziţionarea de către un participant la vernisaj a 2 tablouri, rămase nevândute, precum şi de o contribuţie privată de 100 lei.
     Au mai ramas tablouri valoroase care vă aşteaptă să le găsiţi un loc potrivit în casele dumneavoastră.
Vă aşteptăm cu drag în spaţiile generoase ale bibliotecii!

Doina-Lili Bălcănaşu - bibliotecar

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu