marți, 23 iulie 2013

A fost să fie!


Vă contactez în urma participării dvs. la concursul desfăşurat Agrafa Print, adresat bloggerilor, şi doresc să vă informez că sunteţi unul dintre cei 10 câştigători ale voucherelor în valoare de 200 RON! Felicitări!

Aşa suna mesajul care ne-a surprins plăcut, ne-a onorat şi ne-a pus să gândim frumos într-un an aniversar al bibliotecii noastre.
Acum ceva timp postam pe blogurile bibliotecii (cel de faţă şi cel al Trupei de teatru Alfa) două mesaje luate în seamă de către cei de la AGRAFA print services care au iniţiat un concurs destinat blogerilor. Condiţia a fost ca mesajele să fie convingătoare pentru a intra în posesia unui vouchere în valoare de 200 lei convertite în materiale promoţionale destinate promovării imaginii instituţiei sau organizaţiei pe care o reprezinţi.
Mesajele au fost apreciate aşaîncât biblioteca noastră a avut … doi dintre cei 10 câştigători ai concursului.
Între timp am materializat dorinţa noastră de a avea un pliant de promovare a bibliotecii prin aportul unei echipe ce trebuie menţionată: dir. Elena Şerbu, şef serv. ACI Doina Brumă, ing. de sistem Camelia Cartaş, subsemnatele celor două mesaje Doina Lili Bălcănaşu şi Nicoleta Sălbatecu şi să nu o uităm pe Diana Diţu cea care a „prins” informaţia de pe internet dându-ne posibilitatea să descoperim că nu avem nimic de pierdut dacă încercăm.
Mulţumim profesioniştilor de la AGRAFA pentru iniţiativă şi ajutor ca noi să ne mândrim acum cu un lucru bine făcut şi de care să ne folosim în prezentarea realizărilor noastre.

Mesajele câştigătoare:

Suntem o trupă de teatru care s-a născut într-o bibliotecă. Fără ea şi fără oamenii inimoşi de aici, noi nu am fi existat. Din păcate, mulţi nu ştiu asta. Ne-am dori ca fiecare om din oraşul nostru să cunoască biblioteca aşa cum o cunoaştem noi. Să afle câte servicii oferă ea comunităţii, cât de multe proiecte se desfăşoară aici, ce lume frumoasă poţi întâlni trecându-i pragul. Ne-am bucura să fim printre cei care primesc sprijin din partea tipografiei digitale Agrafa Print pentru a porni o campanie de informare la noi în oraş, prin care să ajungem mai aproape de oamenii care, chiar dacă nu o ştiu încă, au nevoie de biblioteca lor. 
Nicoleta SĂLBATECU – bibliotecar

Între DORINŢĂ şi PUTIRINŢĂ există VOINŢĂ
De VOINŢĂ am dat noi, bibliotecarii oneşteni, dovadă în activitatea de zi cu zi, după ce am primit în dar o mândreţe de bibliotecă.
Ei, dar DORINŢA noastră de a ne dezvolta permanent serviciile s-a lovit de un obstacol clasic:
money
!
Cei de care nu dispunem direct deoarece nu avem autoritate juridică şi cei care s-au împuţinat deoarece capacitatea economică a oraşului s-a diminuat. În consecinţă putem afirma că ne-a scăzut "PUTIRINŢA".
Nu ne dam bătuţi şi încercăm să prindem orice mână întinsă cu generozitate către noi precum a voastră (
AGRAFA print services
).
Avem multe de oferit comunităţii dar mai ales ne dorim să ne facem cunoscute activităţile în mediul profesional printr-un mesaj corect şi bine ambalat, aşa cum firma dvs. reuşeşte să ofere:
http://www.agrafa.ro/produs/pliante/#specificatii-tehnice-si-preturi
Blogul bibliotecii este un martor de încredere al interesului şi VOINŢEI noastre.

Un comentariu: