duminică, 6 noiembrie 2011

Recomandarea bibliotecarilor


 "Jurnalul unui puşti" de Jeff Kinney
  Jeff Kinney- autor american contemporan, designer şi dezvoltator de jocuri online.
    Chiar dacă titlul vă sugerează citirea unui jurnal, nu vă aşteptaţi să găsiţi între copertele acestei cărţi un jurnal cu destăinuiri zilnice care încep cu formula clasică "Dragă jurnalule".
Este o altfel de carte, plină de umor şi poante presărate la fiecare rând, desenată impecabil şi perfect potrivită universului puştilor. Sigur îi va convinge şi pe cei mai puţin atraşi de carte, că lectura nu este deloc o activitate plictisitoare.
      Greg, personajul principal, vă trimite o carte uşor de citit, care vă învaţă lucruri despre viaţa de zi cu zi într-un mod amuzant.Aflaţi care este părerea lui Greg despre şcoală şi cu ce probleme se confruntă dar şi cum încearcă să iasă din ele.
   Dacă încă nu aţi citit-o vă sugerez să o faceţi! Are umor şi vă poate ajuta în viaţa reală!
                                    Lectură plăcută!
(Rodica Zaharia - bibliotecar)

Un comentariu:

  1. Bună ziua doamnelor și domnilor
    Aveți mare nevoie de consolidare financiară (împrumut)?
    O mulțime de oameni se confruntă cu provocări financiare premature și majoritatea nu sunt capabili să obțină împrumuturi de capitaluri proprii de la băncile lor locale sau de la alte instituții financiare din cauza ratei dobânzii ridicate, a garanțiilor insuficiente, a raportului datorie / venit, a scorului creditului scăzut sau din alte motive.

    Dacă aveți nevoie de un împrumut urgent, vă sfătuiesc să contactați compania mea și vă putem ajuta cu un împrumut.
    Oferim tot felul de servicii de împrumut (împrumut personal, împrumut de afaceri, împrumut ipotecar și multe altele), oferim atât împrumuturi pe termen lung, cât și pe termen scurt, împrumuturi garantate și fără garanții și, de asemenea, puteți împrumuta până la 20 de milioane de euro. Compania mea vă va ajuta să atingeți o varietate de obiective cu o gamă largă de produse de împrumut.

    Pentru mai multe informatii; aici sunt datele noastre de contact.
    E-mail de contact: novicapfinancialservices@gmail.com
    Număr de contact: +31642117819 (WhatsApp)

    Nu mai există timpi de așteptare sau vizite stresante la bănci. Serviciul nostru este disponibil 24/7 - puteți obține un împrumut și completați tranzacțiile ori de câte ori doriți.

    RăspundețiȘtergere