miercuri, 13 noiembrie 2013

Dacă este VINERI, este MENTORAT


Deschidem oportunități de carieră pentru elevii de liceu din Oneşti.

Biblioteca Municipala „Radu Rosetti” ONEŞTI împreună cu Biblionet și TechSoup România, cu sprijinul Microsoft România, anunță începerea unui program de orientare profesională pentru elevii de liceu din Onesti.
Vă invităm să fiți alături de noi pe 15 noiembrie 2013, începând cu ora 11.00, in Aula Bibliotecii ”Radu Rosetti”, cu ocazia lansării programului Opening Opportunities pentru elevii de liceu din Onesti.
Opening Opportunities este un program de orientare educațională și de carieră în care voluntari Microsoft România sprijină elevii de liceu să exploreze opțiuni profesionale și să își dezvolte propriul plan de carieră.

Program:
11:00 – 11:20 – Discursuri de bunvenit (oficialități)
11:20 – 11:30 - Prezentarea generală a proiectului (TechSoup/IREX)
11:30 – 12:30 – Prezentări ale voluntarilor Microsoft România
12:30 – 13:00 – Pauză / întrebări și răspunsuri cu reprezentați presă locală
13:00 – 13:50 – Sesiune de întrebări și răspunsuri: elevii sunt invitați să adreseze întrebări voluntarilor Microsoft (include si un concurs cu premii)
13:50 – 15:00 – Invitație pentru înscriere, prezentarea platformei și a procesului de înscriere pe scurt (TechSoup / IREX)

Mentorii din partea Microsoft:
Cristina Dobre si Todi Pruteanu - Director de Comunicare Microsoft Romania 
Participanti din partea organizatorilor:
Elena Coman - TechSoup
Claudiu Aghinitei (IREX / Biblionet)

Opening Opportunities este un proiect educațional de orientare în carieră pentru elevi de liceu, organizat de TechSoup România și Biblionet, cu sprijinul Microsoft România. În 2013-2014, Opening Opportunities se desfășoară în 10 orașe: Cluj-Napoca, Craiova, Focșani, Iași, Mediaș, Onești, Târgu Jiu, Târgoviște, Segarcea și Sibiu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu